Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet: Merseyside derby… ζωής και θανάτου στο Anfield

Liverbet: Merseyside derby… ζωής και θανάτου στο Anfield

Στιγμιότυπο από το παιχνίδι κόντρα στην Everton στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το πρώτο παιχνίδι της Liverpool στο Anfield δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για το κοινό της, καθώς υποδέχεται την Everton για τον τρίτο γύρο του FA Cup.

Η πρόταση του προηγούμενου αγώνα πέρασε στο… παρά τρία και προχωράμε στον επόμενο σταθμό, ελπίζοντας να κάνουμε το δύο στα δύο στο 2018.

Η απουσία του Coutinho από το Anfield θα δυσκολέψει την Liverpool, ωστόσο ξέρει να ζει και χωρίς τον Φίλιππο.
Η απουσία του Coutinho από το Anfield θα δυσκολέψει την Liverpool, ωστόσο ξέρει να ζει και χωρίς τον Φίλιππο.

Η Everton του Sam Allardyce δεν παίζει καλύτερα από εκείνη του Koeman, όμως παίρνει αποτελέσματα. Ή συνήθιζε, μιας και τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, ενώ εκτός έδρας μετράει μόλις μία νίκη στην φετινή Premier League. Ωστόσο, θα παλέψει για την πρόκριση χωρίς άγχος, όπως δήλωσε ο Allardyce. Βέβαια, η απουσία Coutinho και Salah για τους Reds είναι πολύ σημαντική και ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα με την αμυντική προσέγγιση του Big Sam που είναι αρκετά έμπειρος ώστε να μην πέσει στην παγίδα.

Όμως η ομάδα του Klopp – ο ίδιος παραδέχτηκε ότι θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα – έχει περισσότερη ποιότητα και θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα – κι ενδεχομένως και την πρόκριση. Ωστόσο δύσκολα θα μπουν πάνω από τρία γκολ στο παιχνίδι. Θα πάμε στην νίκη – πρόκριση των Reds μέχρι τρία γκολ, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενώ στο ρίσκο μπορείτε να ποντάρετε στην επιστροφή του Adam Lallana στα γκολ απέναντι στην ομάδα που υποστήριζε μικρός, για την ειρωνεία της ζωής.

Πρόταση: Liverpool – Everton: 1 & Under 3.5 (2,10)

Πρόταση (με ρίσκο): Anytime scorer: Adam Lallana (4,45)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com